Valikko

Lehdistötiedote

maalis 3, 2020

Riverside Festival 2020 järjestetään Söderkullan Kartanon puistossa 17.-18.7.2020

Kesäinen Riverside Festival järjestetään Sipoossa yleisön pyynnöstä myös tulevana kesänä. Riverside Festival järjestettiin viime kesänä Joensuun Tilalla. Tuolloin paikalla oli viikonlopun aikana noin 2000 katsojaa. Ensi kesänä tapahtuma soi 17.-18. heinäkuuta (pe.-la.) Söderkullan Kartanon puiston tapahtuma-alueella.

Riverside Festival 2020 tapahtuman järjestävät Riverside Festival Oy, Sipoon Yrittäjät Ry ja Söderkullan Kartano. Myös Sipoon kunta on mukana ja on varannut kartanon puistoalueet festivaalin käyttöön.

Sipoon kunnanvaltuuston puheenjohtaja ja kansanedustaja Heikki Vestman on lupautunut toimimaan tapahtuman suojelijana ensi kesänä.

–On todella hienoa, että koko kunta ja koko Sipoo ovat mukana järjestämässä ja tukemassa kesäistä tapahtumaa. Mottomme ”YLEISÖN PYYNNÖSTÄ RIVERSIDE FESTIVAL 2020, TEEMME SEN YHDESSÄ SIPOOSSA” siivittää heinäkuisen festariviikonlopun uuteen loistoon, sanoo Riverside Festival Oy:n toimitusjohtaja Marko Ojanen.

Vicky Rosti, Paula Koivuniemi, Juniper Inc ja Renegades Revisited rokkaavat Sipoossa

Festivaalin vuoden 2020 esiintyjäkaarti tuo aimoannoksen energiaa Sipooseen. Perjantai-illan kruunaa Virve Vicky Rosti ja lauantaina esiintyvät Paula Koivuniemi ja Erja Lyytinen.

Perjantain aloituspäivänä kuullaan rautainen rock-annos, kun Juniper Inc. ja Stenfors yhtye Jan ”Nasty Suicide” Stenforsin johdolla räjäyttää festarit liikkeelle ja Juho Pitkänen & Room Full of Hendrix siivittää Vicky Rostin perjantain myöhäisiltaan lavalle klo 22:30-24:00.

Lauantai-iltapäivänä kartanon puiston lauteet lämmittää Borgå Big Band feat. Paula Koivuniemi ja Mikko Leppilampi. Alkuiltaan kansainvälisiä tuulia tuovat Jimmy Lawson (usa), Harry Fontanan Rockabilly look (usa) ja brittibändi The Renegades, joka nousi 1960-luvulla Suomessa huippusuosioon. The Renegades Revisited feat. Graham Johnson & Esa Kuloniemi tuovat “cadillacin” kesäksi taas Suomeen ja Sipooseen. Lauantain myöhäisillan kruunaa maailman paras naisblueskitaristi Erja Lyytinen bändeineen klo 22:30-24:00.

Vähempää, eikä enempää ei voisi pyytää yhteisiin sipoolaisiltoihimme Söderkullan kartanon puistossa 17.-18.7.2020.

Perjantain esiintyjät (18:00-24:00):

JUNIPER INC.  – STENFORS – JUHO PITKÄNEN & ROOM FULL OF HENDRIX – VICKY ROSTI

Lauantain esiintyjät (14.00-24.00):

BORGÅ BIG BAND FEAT. PAULA KOIVUNIEMI & MIKKO LEPPILAMPI – JIMMY LAWSON (USA) – HARRY FONTANA (USA) – RENEGADES REVISITED (UK) – ERJA LYYTINEN

Festivaalityöryhmä:

Riverside Festival Oy Marko Ojanen (Tj), Robi Nyman (esiintyjämanagerointi, sopimukset), Marja Ojanen (hallituksen jäsen, markkinointi ja catering), Timppa Paavola (näkyvyys, media, huolto).

Sipoon Yrittäjät Ry pj. Juhani Aalto ja hallituksen jäsen Miina Aalto.

Söderkullan Kartano Kosti Miinalainen ja Riitta Kuosmanen.

Sipoon Kunta, kulttuuripalvelut (Anne Laitinen ja Katja Sågbom) ja tapahtuman suojelija kunnanvaltuuston puheenjohtaja ja kansanedustaja Heikki Vestman.

Sipoon Urheiluseura ÅIF (on myös yhteistyössä kevään markkinoinnissa ja tapahtumassa).

”YLEISÖN PYYNNÖSTÄ RIVERSIDE FESTIVAL 2020, TEEMME SEN YHDESSÄ SIPOOSSA!”

Marko Ojanen & Riverside Festival Työryhmä

puh.050 594 1951

myynti@riversidefestival.fi

RIVERSIDE FESTIVAL 17.- 18.7. 2020

Perjantai (17:30-24:00):

JUNIPER INC.  – STENFORS – JUHO PITKÄNEN & ROOM FULL OF HENDRIX – VICKY ROSTI

Lauantai (14.00-24.00):

BORGÅ BIG BAND FEAT. PAULA KOIVUNIEMI & MIKKO LEPPILAMPI – JIMMY LAWSON (USA) – HARRY FONTANA (USA) – RENEGADES REVISITED (UK) –  ERJA LYYTINEN