fbpx

RIVERSIDE FESTIVAL

UUTISET TIEDOTTEET AJANKOHTAISTA

Lehdistötiedote 16.3

Olemme aivan haltioissamme siitä, että Sipoon Kunta , Sipoon Kulttuuriporukat ja Sipoon Yrittäjät on ollut täysillä mukana suunnittelemassa, kasaamassa asioita jne. yhteen jo viime syksystä asti.

Se on uskomaton voimavara, kun saa täyden tuen taustoilta, että ”tehdään yhdessä tämä juttu” eli yhteinen tapahtuma Sipoossa jne.

Me emme luovuttaneet v. 2019 Riverside Festari-tapahtuman jälkeen, vaikka Covid19 ja muuta asiat heiluttivat penkkejämme alta jo aika hurjasti.

Meillä on oikeasti toimiva konsepti, jota harjoiteltiin jo kasaan 2020 vuonna, mutta virus vain kaatoi hankkeen, nyt kuitenkin kasaamme Sipoon Yrittäjien kanssa samaa konseptia

vielä parempaan moodiin, jossa mukana jo monta yrittäjää, urheiluseuraa ja henkilöä + olemme jo saaneet ja saamassa huiman avun Sipoon Kunnan puolelta.

Uskon, että tämä tuleva kesäinen Festari yhdistää meitä Sipoolaisia vielä enemmän ja näyttäydytään isosti muuallekin Suomeen, että kyllä meillä täälläkin osataan ja uskalletaan touhua yhteiseen laariin!

Toivonkin meiltä kaikilta Sipoon alueen yksittäisiltä ihmisiltä ja paikallisilta yrityksiltä yhteistä tavoitetta, että olemme silloin 22.-23.7. yhdessä tapahtumassa pää pystyssä.

No, meni vähän näköjään tunne puolelle hehe 😊 , mutta varmaan arvaat, että ei ole aina niin helppoa ja yksinkertainen tämmöinen järjestely, mutta joo … Soittele huomenna vielä jos on jotain, mutta uskon, että on tavaraa jo tässäkin?

YT,

RIVERSIDE FESTIVAL JORY 2022